YEAD forretningsmiddag 2009 – kæmpe succes

Torsdag aften den 26. februar 2009 kl. 17.30 slog YEAD dørene op for dette års Forretningsmiddag 2009 i Odense Universitet festsal. Den røde løber var rullet ud i indgangen og de store kandelabre var tændt.

Inde i festsalen stod lange rækker af smukt dækkede borde, scenen var klar til, at de inspirerende foredragsholdere og stand up komikeren skulle indtage den. Man kunne mærke stemningen stige i salen, desto flere gæster der ankom. De smilende serveringspiger tog imod alle 350 gæster og fulgte dem til deres respektive pladser.

Rundt ved ottemandsbordene kunne man se, at der blev udvekslet erfaringer, skabt netværk og ikke mindst talt om den efterfølgende messe i Rosengårdcentret den efterfølgende dag. Konference Claus Henriksen præsenterede aftenens program, som involverede inspirerende og motiverende foredragsholdere. Herunder kan der nævnes, Lasse Ahm fra Lasse Ahm Consult, som også var dommer til salgsmessen dagen efter samt Carsten Borch, idéudvikler. Begge foredragsholder er dygtige og erfarende iværksætter, som i løbet af aftenen motiverede og delte ud af deres guldkorn.

Dinner musik spredte sig i salen, og skabte en rolig og hyggelig stemning blandt gæsterne, som gennem hele aften blev underholdt af de særligt inviterede personer fra scenekanten. Grin og latter blev også taget i brug, da stand up komiker Torben Chris indtog scenen med sit humoristiske indslag. Forretningsmiddagen blev afsluttet med at YEAD Task Force – medlem Line Almosetoft fortalte om hendes deltagelse i “Leder for en dag 2007”, hvilket er et arrangement der arrangeres af YEAD. Gæsterne tog hjem fra forretningsmiddagen med mere en bare fyldte mave. De givende foredrag gav stof til eftertanke og forhåbentligt motiverede dem til at, gøre det ekstra for den individuelle virksomheders udvikling.

Min opfattelse som projektleder af forretningsmiddagen 2009, er kun positiv og meget tilfreds. De personer, som har været aktive i planlægning af arrangementet, har gjort det virkeligt flot. Der er lagt rigtig meget energi og kræfter i dette arrangement. Det resulter i at jeg stolt kan sige at vi nåede vores mål. For vi løftede forretningsmiddagen 2009 til et højere niveau! Jeg håber at I vil nyde de stemningsfulde billeder fra aftenen, som vil blive lagt op på siden inden længe.

Mange hilsner

Carina Møller Jensen
YEAD Projektleder på Forretningsmiddagen 2009

center

center center center

center

Kommentarer

Kommentarer