YEAD Camp 2009

Kom og vær med til et brag af en afslutningsfest med spændene læring, socialt samvær og lækkert grillmad samt professionelle bartendere og dygtige DJ’s.

Arrangementet strækker sig over to dage og vil blive afholdt i Vejles naturskønne omgivelser. Her møder du nye og gamle medlemmer, udvider dit netværk og finder nye samarbejdspartnere.

I år vil temaerne være:

Motivation: I år vil i blive præsenteret for en person med et utroligt drive. Han vil dele ud af sine erfaringer og fortælle om, hvordan har motiveret sig selv og andre i medgang og modgang. Han vil helt sikkert motivere dig til at komme videre, men også være en hjælp, når du engang er ved at rende hovedet mod muren.

Idégenerering: En vaskeægte idekaptajn med over 10 års erfaring vil fortælle om at tænke anderledes og finde på nye ideer. Han vil komme ind på emner som idéudvikling, dannelse og talentudvikling som alt sammen vil hjælpe dig til at udvikle nye virksomhedskoncepter.

Muligheden ved at være ung iværksætter: Mulighederne som ung iværksætter i dagens Danmark er langt større end du tror. Rådgivning og servicer, som senere vil blive en dyr fornøjelse kan man som ung ofte få gratis. I vil blive præsenteret for en række unge iværksættere, som vil fortælle om, hvordan de har udnyttet mulighederne som ung iværksætter.

Vil du ikke gå glip af YEAD Camp 2009, så send en mail med navn og telefon nr. Til camp2009@yead.dk

Invitationen kan downloades her:

Invitation-yead-camp-2009

Kommentarer

Kommentarer