NY DEADLINE: YEAD Camp 2008

Der er stadig ledige pladser på YEAD Campen. For at gøre dette arrangement til en fuldendt succes er det vigtig vi bliver mange deltagere. Derfor har vi udskudt deadline for tilmelding til søndag d. 25. maj kl. 20:00. Skynd dig at tilmelde dig, kom og hør foredragene, udvid dit netværk og hyg dig big time….!

YEAD inviterer alle medlemmer til YEAD Camp 2008. Campen vil strække sig over to dage og være fyldt med spændene læring, god mad og socialt samvær.

YEAD Camp 2008 - digital flyer

Den spændende læring vil bestå af to foredragsholdere med hver deres unikke baggrund. De vil fortælle dig om personlig og professionel networking, på nationalt såvel som internationalt plan. På baggrund af deres erfaringer, vil du forstå vigtigheden af et bredt og solidt netværk og hvordan dette finder anvendelse i dagligdagen.

De to foredrags holdere vil være:

Martin B. Justesen fra StudieVirk.dk

Martin B. Justesen arbejder de senere år professionelt med at starte forretningsnetværk , senest med netværket StudieVirk for studerende med gode ideer og handlekraft. Martin har gode erfaringer med at bruge internettet, herunder blogs, til at booste forretningsnetværk. Martin er selvstændig med enkeltmandsvirksomheden Projektvirk og løser bl.a. opgaver for Dansk Iværksætter Forening og IDEA House.

Andrew Nagel fra miracle network

Andrew Nagel er en internationalt anerkendt koncept- og industriel designer. Han startede sit eget firma, Miracle Network, i 1993 som i dag arbejder over alt i verden. Andrew har i dag lidt over 20 ansatte i hele verden, og har blandt andet arbejdet for B&O, Coloplast, Lego, Microsoft og Nike.

Efter de to spændende foredrag vil der være lækker mad bestående af helstegt pattegris, grillede kyllingefileter, kartoffelsalat, flutes og selvfølgelige kolde drikkevarer til.
Senere vil DJ Simon Littauer aka. Zwook Mescalin, som også spillede til Rosengårdsfesten, kigge forbi og spille de nyeste og fedeste numre. Samtidig vil baren være åben med dygtige bartendere, der er klar til at mikse de vildeste drinks.

Næste morgen vil der blive serveret lækkert morgenmad, hvorefter vi slutter af og siger på gensyn til YEAD camp 2009.


Praktiske info

Der vil være stillet telte op når i kommer, så det eneste du skal huske er en sovepose, et liggeunderlag og hvad du ellers finder relevant for at deltage i Campen. Det hele vil foregå udenfor og husk tøj til vejret.

Prisen for YEAD Campen 2008 er 200 kr., som inkluder alt.

Tilmelding sker ved at sende Navn, e-mail og mobilnummer til andreas@yead.dk inden d. 14. Maj 2008. Tilmelding er bindende og samtidig betales de 200 kr. deltager gebyr.

Der er to muligheder for betaling enten bank overførsel til YEAD’s konto i Nordea.

Reg: 2680 Konto: 5368 417 973 eller dankort betaling gennem e-wire ved at klikke på den grønne knap.

Betal via e-wire


Krav for deltagelse: For at kunne deltage i campen, skal du enten være YEAD medlem, eller være i gang med / have gennemgået et Young Enterprise forløb.

Sted: Vejle – Præcis location oplyses senere
Dato og tid: 31. maj kl. 16:00 – 1. juni kl. 11:00
Pris: 200 kr.
Spørgsmål rettes til: Andreas Eriksen – andreas@yead.dk eller Søren Aamand – soeren@yead.dk

SENESTE TILMELDING SØNDAG d. 25. MAJ 2008 20:00

Kommentarer

Kommentarer