YEAD Camp 2008 = Succes!

Lørdag d. 31. maj kl. 16.00, på en sportsplads vej Vejle, startede YEAD Camp 2008. 23 deltagere fordelt over flere generationer alumner var basis for at gøre campen til en succes. Vores to gode og meget spændende foredragsholdere Martin Justesen fra StudeVirk og Andrew Nagel fra miracle network leverede nogle solide præsentationer og masser af inspiration og stof til eftertanke.

Vi takker også alle de kræfter der drev og støttede op om projektet. Specielt tak til den dygtige Simon Littauer – der endnu en gang leverede en lind strøm af sprøde beats, bartenderen Rasmus Vemmelund – uden hvem vores bar havde været et trist sted at opholde sig han forstod at ryste drinks ud af ærmet og opfylde de vildeste ønsker. Slutteligt en stor cadeau til projekt leder (og chef kok) – Søren Aamand, han har styret teamet bag campen og formåede – trods skadet fod – at afvikle campen uden problemer, stående på kun et ben.

Søndag d. 1. juni kl. 12.15 var hele campen, takket være en fælles arbejdsindsats, pakket ned og der er kun en til at sige.

Vi glæder os til at gentage succesen næste år, hvor Søren har begge ben på jorden og YEAD Camp 2009 derfor bliver endnu større og endnu federe. Vi ses!

På vegne af YEADs bestyrelse,
Andreas Eriksen
International Koordinator, YEAD

Kommentarer

Kommentarer