Up-and-comer: Fra servicemedarbejder til direktør på 2 år

Foto af Mette Nielsen Nordjyske Stiftidende

Up-and-comer er vores projekt, hvor vi sætter fokus på iværksættere og hvad de har opnået. Up-and-comer iværksættere får lov til at dele deres historie, successer og fiaskoer, for at hjælpe andre ikke begå samme fejl, men også hjælpe andre videre igennem deres erfaringer. Er du interesseret I at dele din historie? Skriv til os på jonathan@jaalumni.dk


Kristian Scharling fra Somera.dk fortæller:

Direktør – det er en sjov og fjern titel for de fleste. Det er det også for mig! For 2 år siden havde jeg aldrig drømt om, at jeg var, hvor jeg er i dag. Mit navn er Kristian Scharling, jeg er 19 år og på de sidste 2 år, har jeg været med til at starte 5 forskellige virksomheder, lukket 2 virksomheder igen, ansat 7 medarbejdere, solgt tekster for mere end en kvartmillion kroner og så har jeg haft det pisse sjovt på samme tid! Men det er ikke kommet af sig selv.

Her kommer min historie om, hvordan jeg gik fra servicemedarbejder i Super Brugsen til direktør for eget firma med 5 ansatte på under 2 år.

Skiftet fra Super Brugsen til iværksættervirksomhed
Som 16 årig gymnasieelev er det altid rart at tjene lidt ekstra penge til at have det sjovt for. Så ligesom så mange andre 16 årige fik jeg mig et job i det lokale supermarked som servicemedarbejder. Et job jeg ikke just var mega glad for, men pengene var nu gode nok! Efter et års tid kedede det mig dog utrolig meget, og netop der fik jeg en utrolig mulighed. En gammel bekendt skrev noget lignede ”Ungarbejder søger til iværksættervirksomhed. Du skal være frisk, dygtig til at skrive og klar på en udfordring”. Det var jeg! Jobbet gik ud på at være tekstforfatter i virksomheden ”Tezzo”. Jeg har altid været vild med at skrive, og det er jeg stadig. Dagen efter havde jeg jobbet og var klar til at gå i krig!

Hvad synes du? Fra lænker til frihed
At arbejde i en iværksættervirksomhed er fantastisk – det synes jeg i hvert fald! Jeg gik fra et job i Brugsen, hvor det var samme rutine hver dag til et job, hvor cheferne var unge og klar til at give ansvar. Fremfor altid at have den samme hverdag og en kommanderende boss, fik jeg frihed og ofte følgende svar på mine spørgsmål; ”Hvad synes du?”. Det er fantastisk, når du som medarbejder selv kan præge din hverdag – en filosofi jeg selv prøver at implementere i mine projekter.

Fra arbejdsløs til iværksætter
Hos Tezzo arbejdede jeg et års tid og lærte ALT. Jeg lærte at kontrollere sociale medier, at drive en webshop, lave grundlæggende SEO og at have det fedt imens man arbejder. Det år hos Tezzo var guld værd, og uden de to gutter ville jeg aldrig være iværksætter. I takt med at deres forretning voksede flyttede de til Letland, og jeg stod nu som arbejdsløs.. Hvad gør jeg så? Jeg starter da selv op! Så det gjorde jeg.

Jeg stablede en acceptabel hjemmeside på benene, og så gik det ellers derud af! ..troede jeg. Problemet var blot, at jeg ikke have noget specielt at vise frem. Det indså jeg hurtigt at jeg måtte skaffe mig. Så jeg arbejdede 2 måneder, 20 timer om ugen uden at få en eneste krone. Til gengæld fik jeg nogle kickass referencer, der har skabt fundamentet for min virksomhed!

Et halvt år senere
Et halvt år efter jeg stiftede min første forretning blev jeg student. I mellemtiden har jeg haft en mindre succesfuld webshop, som jeg lærte utroligt meget af. Dette hører dog til en anden historie.

I 2014 blev jeg student, jeg var glad og klar på udfordringer! Så jeg gik fuldtid med mit hjertebarn Somera.dk. En måned efter at jeg gik fuldtid, ansatte jeg min første medarbejder. To uger senere endnu en, 3 måneder senere endnu en, og endnu en. Dette har udviklet sig, og vi er nu 6 ansatte i Kvalitetstekster.dk ApS inkl. mig selv. Tingene udviklede sig drastisk i den periode, og vi vækster fortsat drastisk!

Ofte frygter iværksættere at give slip. Derfor ansætter de ikke medarbejdere og tror, at de kan klare det hele selv. Det kunne jeg ikke, og at ansætte 5 studentermedarbejdere er min bedste beslutning, jeg har lavet i min forretning.*

Kvalitetstekster.dk ApS og Versus Consulting

Pt. Går alt min tid med to projekter. Mit hjertebarn Kvalitetstekster.dk ApS hvor vi leverer tekster til virksomheder landet over. Det sidste halve år har vi lagt vores fokus på de større mediebureauer. Dette har givet pote, og vi har nu kunder, der tæller nogle af danmarks største tekstbureauer som Danaweb, Eventa og Konxion.

Dertil driver jeg en konsulentforretning med min partner Mads, hvor vi laver innovation- og iværksætteri projekter på landets ungdomsuddannelser.

Hvad de sidste par år virkelig har lært mig, at hvis du bruger dit netværk ordentligt, giver tilbage til dit netværk og tør at knokle røven ud af bukserne, så kommer tingene af sig selv!

”The harder I work, the luckier I get”

Skulle du have nogle spørgsmål til mig, kan du altid kontakte mig på ks@kvalitetstekster.dk eller give mig et kald på +45 26 15 44 94.

-Tusinde tak fordi at du læste med!

Kristian Scharling
Indehaver og direktør af Kvalitetstekster.dk ApS
*Samt at tage med på Workawaycamp

Foto taget af Mette Nielsen Nordjyske Stiftidende

Kommentarer

Kommentarer