Up-and-comer: børneopsparing investeret i app for fodboldnørder.


Up-and-comer er vores projekt, hvor vi sætter fokus på iværksættere og hvad de har opnået. Up-and-comer iværksættere får lov til at dele deres historie, successer og fiaskoer, for at hjælpe andre ikke begå samme fejl, men også hjælpe andre videre igennem deres erfaringer. Er du interesseret I at dele din historie? Skriv til os på jonathan@jaalumni.dk


Kristoffer Krüger fra alverdens-voks.dk fortæller:

Kristoffer fra esbjerg elsker iværksætteri

Hej, mit navn er Kristoffer Krüger, og måske kender du mig fra nogle af mine projekter. Hvis du ikke gør, så kan du læse min lille historie nedenfor.

Jeg er en ung iværksætter fra vestkysten, som virkelig brænder for iværksætteri. Det hele startede med at jeg fysisk voksede ski for folk, der skulle på skiferie. Dengang var jeg 15 år, og derefter kom der fart på. Jeg etablerede min første webshop i 2013 hvor jeg begyndte at sælge klargøringsprodukter til ski, snowboard og langrend. Webshoppen kører i bedste velgående den dag idag. Den hedder www.alverdens-voks.dk.

I 2014 etablerede jeg en ny ‘webshop’ hvor jeg begyndte at sælge fodboldprogrammer til folk som mangler inspiration til deres daglige fodboldtræning, som jeg stadig sælger i dag. I forbindelse med fodboldtraeningen.dk havde jeg lavet over 160 fodboldøvelser og tænkte at øvelsernes potentiale skulle udnyttes endnu mere. Derfor investerede jeg hele min opsparing i en helt ny app, som skulle gøre hverdagen for fodboldtrænere lettere – og nu er den netop kommet online på App Store samt Google Play. På daværende tidspunkt boede jeg i Thailand, hvor jeg arbejde som engelsklærer, og derfor var det en ekstra stor besluting for mig, fordi der samtidig skete så mange nye ting omkring mig. Jeg tog en kæmpe chance ved at investere så mange penge i dette nye projekt, at jeg faktisk havde svært ved at sove om natten. Men det lykkedes mig at komme ud på den anden side med et fantastisk resultat, som jeg nu er super stolt af.

En anden grund til at jeg påbegyndte udviklingen af denne app var, at jeg brænder for fodbolden, og mener det vil kunne hjælpe en masse fodboldtrænere rundt omkring i Danmark. Både fodboldtrænere med mindre og meget viden inden for fodbold. App’en har været mit største projekt til dato – men mon ikke der kommer flere?

Smid endelig en kommentar eller en mail til mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring mit iværksætter-liv.

Kommentarer

Kommentarer