Ung Viborgenser jagter iværksættereventyr i Spanien


Da jeg afsluttede min gymnasiale uddannelse i sommeren 2015 (Viborg Handelsgymnasium – Marketing & Innovation), var jeg fast besluttet på, at jeg skulle fortsætte med at være iværksætter, som jeg har været siden 14 års-alderen. Samtidig ville jeg gerne ud og opleve verden og komme væk fra Danmark for en stund. Der gik derfor ikke længe, før jeg købte en flybillet til Malaga, Spanien med afgang d. 25. august 2015. I dag er jeg bosat på 3. måned i Malaga med lejlighed i centrum af byen og et flot kontor lige i nærheden. Jeg har mere travlt end nogensinde før med mine virksomheder, men jeg elsker tilværelsen som iværksætter i et land, hvor der mere eller mindre er sol og sommer hele året rundt. Jeg er fuldt beskæftiget med at drive min nye webshop, marketingbureau og yderligere 6 hjemmesider.


At være sin egen chef
Livet som iværksætter har altid tiltrukket mig. Jeg har altid været vild med tanken om at være sin egen chef – og de privileger der følger med. Det er fantastisk at kunne arbejde, hvor og hvornår man vil. Det eneste jeg har brug for er en laptop med internetadgang, og så kan jeg i princippet arbejde hvor som helst, og når som helst. Selvom jeg har et rigtigt fint kontor, så nyder jeg at kunne arbejde fra andre inspirerende steder – f.eks. caféer, strande eller et helt tredje sted. Det giver mig motivation og inspiration.


120 km/t med mange iværksætterprojekter
Det er gået rigtigt stærkt med min iværksætterkarriere, siden jeg valgte at flytte til Spanien og sprang ud som iværksætter på fuldtid. Tidligere havde jeg min skole at passe ved siden af, hvilket gav mig mindre tid til at fokusere på mine virksomheder. I dag er der ene og alene fokus på mine virksomheder, som jeg har store ambitioner med. Min arbejdsuge er gerne på 40-45 timer, og jeg er online 24/7 på mail og telefon, fordi mine virksomheder er en stor del af mig som person.

Jeg ejer mit eget marketingbureau – Dyrhøj Marketing, hvor jeg arbejder som freelancer for små- og mellemstore danske- og udenlandske firmaer. Derudover ejer jeg 6 x reklamefinansierede hjemmesider ( bl.a. testguro.dkdesigntop.dk m.fl.).


Bor i Spanien – Driver webshop i Danmark
Jeg har tidligere ejet og drevet en webshop med min samarbejdspartner Andreas, som vi solgte til en tilfredsstillende pris. Vi har sidenhen været i dialog sammen om at åbne en ny webshop, og det nu lykkedes. Vi har netop lanceret webshoppen morgenkåben.dk, hvor vi sælger morgenkåber og badekåber til danske forbrugere. Min partner er bosiddende i Viborg, Danmark, hvilket giver mig en unik mulighed for at drive en dansk webshop, selvom jeg er bosiddende i Spanien. Vi har fået en god start på vores webshop, og vi arbejder i døgndrift på at sikre en fortsæt positiv vækst i virksomheden.

Jeg arbejder mange timer hver uge, fordi iværksætteri ikke blot er et job, men en decideret passion for mig. Jeg elsker det jeg laver, og jeg elsker at gå hen til mit kontor hver dag med masser overskud og motivation i rygsækken. Som iværksætter skal man være indstillet på at arbejde hårdt hver eneste dag, hvis man skal få succes med sine projekter – og det er jeg.

Kommentarer

Kommentarer