Tid til status: Hvad bragte det første halvår os?


Så er det første halve år gået, og vi i bestyrelsen vil gerne se tilbage på, hvad det første halve år har bragt os, og hvad vi forventer os af den kommende tid.

Starter vi med at kigge tilbage på det sidste halvår, så har det været et halvt år, hvor vi føler, vi kan tage mange succeser med videre. Dermed ikke sagt, at det hele har været en lige nem rejse, derfor vil vi i bestyrelsen gerne takke de personer, som har gjort en ekstra indsats for at hjælpe os på vejen. Selvom vi er ret tilfredse med det første halvår, ved vi godt, at der er forbedringer at hente.

Leder for en dag 2019

Første succes var leder for en dag 2020, hvor vi havde 20 unge ambitiøse gymnasieelever samlet i København. Her havde vi planlagt to dage, hvor eleverne først og fremmest lærte mere omkring, hvordan en lederskikkelse ser ud. De fik desuden set, hvad JA Alumni er og står for og vigtigst af alt, hvad vi kan tilbyde dem. Det betød, at flere af eleverne de efterfølgende dage tilbød deres hjælp som medarrangører af kommende events, og dermed tilkendegav deres interesse for JA.

DEA 2019 (Danish Entrepreneurship Award)

Vi var igen i år tilstede ved DEA (Danish Entrepreneurship Award), hvor mere end 7000 elever deltog til et heldagsarrangement i Fredericia. Her fik vi snakket med mange af eleverne, og fik præsenteret vores forening. Vi var også tilstede med mere end 10 hjælpere, som gav en hånd med, under og efter programmet, og var en nøglefaktor til at få dagen til at køre på skinner for vores samarbejdespartner, Fonden For Entreprenørskab.

NCM Efterår 2019 (National Coordinator Meeting)

D. 1 til 3 november havde vi fornøjelsen af at være værter til anden af i alt fire omgange af NCM (National Coordinator Meeting) afholdt i Danmark. Her var et af de største emner Gather 2.0, som vil være klar til starten af 2020. Gather 2.0 ser vi rigtig meget frem til, da det giver os en platform, hvor vi kan samle alle Alumnis, både nationalt og internationalt. Det bliver desuden nemmere at tage kontakt til hinanden på tværs af landende. Gather 2.0 kommer med mange nye gode ting, og den vigtigste at bide mærke i er, at alle konference billetterne skal købes over Gather. Flere af deltagerne fra dette NCM ser allerede frem til at komme tilbage til København for 3 omgang af NCM d. 3 til 5 april 2020.

Det næste halve år byder på mange spændende ting!

Gather 2.0

Som sagt, så bliver der lukket op for en helt ny alumni verden, når dørene til gather 2.0 åbnes. Her vil mange af vores Alumni events, nyheder, medlemmer osv. komme til at fremgå, men bare rolig, det betyder ikke, at vi forsat ikke holder liv i vores sociale medier og hjemmeside.

Kommende events i samarbejde med FFE

Det næste halvår byder som traditionen tro på mange spændende konkurrencer og events med vores kære samarbejdspartner Fonden For Entreprenørskab. Først starter vi ud med at skyde det nye år i gang med den årlige forretningsmiddag i Odense. Her vil mere en 400 elever og koordinatorer nyde en hyggelig aften med interessante oplægsholdere og indslag. Dagen efter vil vi assistere Fonden i Rosengårdscenteret, hvor eleverne skal pitche deres idéer foran erhvervslivet.

Kigger vi længere frem, skal vi assistere til diverse kvalifikationskonkurrencer om at komme med til DM i København. Her vil vi også være tilstede, hvor vi vil overrække Leadership Awarden til en elev, der har gjort sig ekstra bemærket under konkurrencen.

Spring Camp 2020

Spring Camp 2020 kommer til at være om bæredygtighed og fremtidens mad, eller i hvert fald et bud på, hvordan fremtidens mad vil se ud. Selve eventet løber som sædvanligt af stablen d. 6-7 Juni, der er den første weekend i Juni. Vi opfordrer alle til at sætte et stort kryds i kalenderen, og måske endda allerede nu bestille en billet? Vi kan kun anbefale, at man deltager – det bliver en grøn alumni fest uden lige!

Tilmeld dig her –> https://springcamp.eu

NCM Forår 2020 (National Coordinators Meeting)

Vi får endnu en gang æren af at være værter til NCM d. 3-5 April. Vi regner med at gentage succesen fra sidste gang, hvor deltagerne var meget tilfredse med hele setuppet. Vi er super stolte over, at vi kan bidrage til det internationale Alumni netværk, og er utrolig glade for den sparring og vidensdeling, vi kan få med de andre medlemslande.

Generalforsamlingen

Hele vores bestyrelsesår afsluttes med den årlige generalforsamling, som i år finder sted i maj eller juni i København. Der vil komme en indkaldelse senere via mail, hvor en agenda og andre praktiske oplysninger vil fremgå. Vi vil allerede nu opfordre til at møde op, da vi godt kan garantere, at det bliver spændende og hyggeligt.

Save the date!

Det næste halvår byder på 3 vigtige datoer, som alle Alumnis bør kende til! Det drejer sig om følgende:

  • Generalforsamling ligge som vanligt i maj eller juni –> Indkaldelse bliver sendt ud senere via e-mail

Rigtig god jul og godt nytår!

De bedste hilsner
JA Alumni Danmarks Bestyrelse

Kommentarer

Kommentarer