Stockholm tur/retur – Linda til Microsoft Innovate4good


Den 16.-17. April mødtes 80 unge i Stockholm til Microsoft og JA-YE’s Innovate4Good camp. 80 elever fra Finland, Sverige, Norge og Danmark blev indlogeret på Scandic Victoria Tower i Stockholms industrikvarter, et stenkast fra Microsoft Sveriges hovedkontor. Linda var vores udsendte YEAD’er og har været så sød at fortælle lidt om sin tur til Stockholm.

KL. 7.50 mødtes 24 spændte unge I Kastrup Lufthavn – folk var alt mellem 19-28 og havde meget forskellige baggrunde. Jeg var blandt een af de heldige der skulle til Stockholm, og jeg var meget spændt på hvad der ville komme til at ske.

Vi fik hurtigt udleveret vores billetter og sad spredt rundt i flyet. Vi mødtes derfor først igen ved en bus der ventede i Stockholm lufthavn. Her mødtes vi også med andre unge fra Norge og Finland, og herefter kørte vi sammen ud til det hotel hvor konferencen fandt sted.

De to dage stod på spændende workshops, sjove netværkslege, og information om Microsofts YouthSpark programmer, et visit på Microsofts hovedkontor hvor vi fik en lækker middag med efterfølgende netværksdrinks. Her var der i rig mulighed for at lære de andre  at kende, og jeg kom også hjem med et udvidet netværk – det var ingen sag når man tænker på hvor søde og åbne alle var.

Den sidste dag blev vi sat i grupper, og skulle her komme op med et innovativt initiativ med socialt aspekt, og fremføre det for en jury efter at have arbejdet med det i 2 timers. Vinderholdet fik sprit nye Nokia/microsoft telefoner med sig hjem. Vi sluttede hele camp’en af med tidlig aftensmad, og derefter kørte vi igen med bus ud til Stockholm lufthavn og for mit vedkomne gik turen hjem til København igen.

Jeg har igen været heldig at møde en masse spændende mennesker og fået flere oplevelser med i bagagen. Derudover har jeg fået et energispark uden lige, og en oplevelse jeg uden tvivl ikke ville have været for uden

 

Alt i alt var det nogle lange, men samtidig også nogle gode dage. De var helt sikkert værd at tage fri fra skole for!

 

De bedste hilsner

Linda

pic20130429120707    listening
teamwork      Winning team

PsHusk at der fra tid til anden kommer disse muligheder. Hold derfor øje på vores Facebook side 🙂

https://www.facebook.com/yeaddk?fref=ts

Kommentarer

Kommentarer