Sentiv nomineret til årets Ivækstpris

Roy, Søren og Marius deltog i Campany Programme 06/07, hvor de deltog med firmaet Sentiv og vandt DM med deres parfumeplaster.
Sentiv er kommet i den lækre situation, at de er blevet indstillet til Ivækstprisen under kategorien ”Årets unge håb” på hjemmesiden Ivækst.dk
Sentiv er blevet indstillet for deres arbejde i firmaet Sentiv, hvor de har opfundet et parfumeplaster til parfume allergikere, der gør det muligt at bære parfume uden af få allergiske gener. På nuværende tidspunkt har de en fuldt fungerende prototype, der er ved at blive testet på et universitets hospital. Denne test er en af blot mange aktiviteter, de har gang i for at gøre parfumeplasteret klar til lancering.
Parfumeplasteret opfandt de får to år siden under et skoleprojekt på Vejle Tekniske Gymnasium. Efter at have deltaget i Young Enterprise tog de springet, fandt en invester og en samarbejdspartner og fik sig etableret i IDEA House Vejle, hvor de til dagligt driver Sentiv ApS.
Vi er i YEAD meget stolte af nomineringen og håber du vil give dem en stemme på:


http://www.ivaekst.dk/iprisen/ungehab_stem.php

Stifteren af iMotions Peter Hartzbech, der var med som leder og holdte receptionen til ”Leder For en Dag 2007” er indstillet under kategorien ”Årets Væksteventyr”. Vi bakker op om indstillingen, og håber du vil give ham en stemme også.

Kommentarer

Kommentarer