Partnertilbud: To Gratis Biografbilletter i København

YEAD har gennem flere år samarbejdet med iMotions. iMotions har gennem de seneste år oplevet stor fremgang, med flere runder af venture kapital investeringer. Senest vandt de det amerikanske handelskammer AmCham’s Entrepreneurship Award i 2007.

iMotions har skabt produktet Emotion Tool, en kombination af hardware og software, der muliggør aflæsning af emotionel respons faste og levende billeder. En fascinerende teknologi med stor anvendelse bl.a. indenfor reklame / marketing.

Nu kommer du ind i billedet. iMotions udvikler løbende teknologien, til dette behøves en række testpersoner, der kan afprøve systemet. iMotions har et tilbud til dig om at opleve det smarte system. Tilbuddet gælder alle mænd og kvinder mellem 18 og 60 år. Det er vigtigt du har normalt syn på begge øjne, eller kan læse/se uden briller, dog må du godt bære kontaktlinser. Testen foregår hos iMotions i København, tæt ved Rådhuspladsen.

Som tak for din tid, vil du blive belønnet med 2 biografbillet gavekort.

Kontakt iMotions testpanel@imotionsglobal.com eller på telefon 31 15 31 35, for at høre hvornår du kan få 2 biobilletter, bare ved at kigge på en skærm.

Kommentarer

Kommentarer