Nokia Innovation Camp Denmark 2009

Innovationskonkurrence – Kom og vær med!

I samarbejde med Nokia Danmark afholder Young Enterprise for første gang Nokia Innovation Camp Denmark i 2009. Unge i alderen 15-19 år skal konkurrere i hold af max. fem personer, om at finde på den bedste idé på baggrund af en opgave stillet af Nokia.

Campen er en del af en international konkurrence sponsoreret af Nokia. Vinderen af Nokia Innovation Camp Denmark går videre til den internationale konkurrence.

Vinderen kåres af et dommerpanel bestående af repræsentanter fra Nokia og Young Enterprise.

Nokia Innovation Camp Denmark afholdes i Høje Taastrup den 15. og 16. januar 2009. For at kvalificere dig til deltagelse i campen skal du være i gang med eller have deltaget i en Young Enterprise aktivitet og indsende et ansøgningsskema. Find skemaet på www.selvstaendighedsfonden.dk <http://www.selvstaendighedsfonden.dk/>  under punktet “Kalender” eller på www.ye.dk <http://www.ye.dk/>  under punktet “Nokia Innovation Camp Denmark”.

Nokia Innovation Camp Denmark er en enestående mulighed for at arbejde konkret og kreativt med innovation i forhold til et reelt eller opdigtet relevant problem som Nokia udformer i deres Business Challenge.

For mere information, kontakt projektleder ved Young Enterprise, Rikke Kristensen på telefon 65 45 24 67 eller på rikke@ye.dk

Kommentarer

Kommentarer