National salgsmesse i Odense

National salgsmesse i Odense – Fed Fest og Skarp konkurrence

YEAD havde fået til opgave af YE at løfte festen og få folk til at blive modsat tidligere år. Takket været en stærkt YEAD team lykkedes det til fulde at fuldføre opgaven, og gøre festen til en stor succes. En særlig tak skal der gå til YEAD-medlem Carina Møller Jensen der med sin store professionalisme og stærke netværk var hovedårsagen til at eventen lykkedes i denne grad.

Billeder fra festen kan snarest ses på Facebook.com og her på YEAD’s hjemmeside.

Fredagens messe startede officielt kl. 10 på torvet i Rosengårdscentret med åbningstale af YE’s direktør Marianne Oksbjerre og Odenses borgmester Jan Boye. Herefter gik det løs med dommerinterviews på standede og masser af nysgerrige besøgende i Rosengårdscentret. I alt deltog 180 virksomheder fra hele landet med så forskellige produkter som kemisk vandkøling, innovative vandflasker, event planning, nyt møbeldesign og mange andre gode ideer.
Den samlede vinder blev TechSisca fra Århus Købmandsskole med et koncept til sikring af hæveautomater ved brug af touch skærm med skiftende tal. TechSisca kunne også bringe prisen for bedste økonomi med hjem til Århus. Med førstepladsen følger også en plads ved den internatioale Trade Fair i Linz.

Vinder 2008

 

Billede fra venstre ses, Marianne Oksbjerre (Direktør, Young Enterprise), C.C. Nielsen (Direktør, Nielsen & Nielsen Holding ), vinderholdet bag TechSisca.

Som noget nyt blev der i år uddelt to nye priser, en af YE og en af Rosengårdscenteret. YE stod for at udvælge vindere til De vilde ideer, hvor 20 virksomheder med innovative produkt ideer konkurrerede. Rosengårdscenteret uddelte en pris til en virksomhed med et stort markedspotentiale. Denne virksomhed vil få hjælp til at markedsføre deres produkter i Rosengårdscenteret og dettes butikker.

En samlet liste over vinderne kan findes hos Young Enterprise

YEAD vil gerne takke og rose YE for et flot arrangement. Jeg vil også gerne takke de medlemmer der har deltaget i planlægningen af elevfesten. En stor tak går også til dem der deltog aktivt og skabte god stemning på dagene, samt var med til at gøre dette til en stor oplevelse for deltagerne.

Med venlig hilsen
Brian Gjerstrup

Formand, YEAD

Kommentarer

Kommentarer