Mød toppen af poppen til EM i Sverige

BEMÆRK TIDLIG DEADLINE

Kære YEAD medlemmer,

Nu har vi chancen for at sende netop dig til Europa Mesterskaberne i Company Programme, dette forgår i år i Stockholm. Vi deltog sidste år, og havde en rigtig fed tur. Her er mulighed for networking med de bedste YE virksomheder i Europa, samt en masse forretningsfolk fra den absolutte elite både nationalt, men også internationalt.

Alle som er medlem af YEAD eller har deltaget i Young Enterprise har mulighed for at være en del af dette fantastiske arrangement, hvor man vil have rig mulighed for at støtte de danske finalister.

Kom og hold fanerne højt for Danmark!

Læs mere! Klik herunder….

Hvornår skal jeg afsted?
Det hele foregår fra 24-27 juli i Stockholm. Så vær sikker på at du ikke ligger under sydens sol med familien. Dermed glipper du muligheden for at bygge dig et netværk af international karakter. Dette netværk gavner dig måske ikke i morgen eller om en måned, men i fremtiden kan du pludseligt får brug for dem du mødte i Stockholm. Husk på netværk bygger broer for fremtiden. Dette arrangement vil endvidere gavne dit CV i fremtiden, og kan være med til at skille dig ud fra de andre ansøgere.

Hvad gør jeg?
Send dit CV, dette må max fylde to sider. Døb CV’et dit efternavn + Denmark (eksempel: Hansen, Denmark). Derudover skal du udfylde nedenstående formular. Kun formularer som er nøje udfyldt vil blive betragtet som ansøgere.

HENT ANSØGNINGSFORMULAR

Hvem skal betale?
Du skal selv betale for rejsen derop, pt. ligger prisen på cirka 500 kr. for en flybillet tur/retur. Endvidere er der en egenbetaling på 100 € (Euro). Dette beløb dækker hotel i Stockholm, alt transport under arrangementet, forplejning, og entre til officielle aftenarrangementer.

Hvor skal jeg sende det hele hen?
For at komme i betragtning til arrangementet skal du sende din ansøgning samt nedenstående formular udfyldt til:

Andreas Eriksen
International Koordinator // YEAD
PR Manager // JA-YE Alumni Europe

E-mail: andreas@yead.dk
Mobil: 29 44 80 58
Skype: aeriksen

Er jeg eneste dansker til arrangementet?
Nej, Andreas Eriksen, YEAD bestyrelsesmedlem og international koordinator, deltog sidste år og vil være til stede i år som funktion af PR manager i den europæiske bestyrelse.

Er det overhovedet noget for mig?
Ja! Hvis tanken bag YEAD bare har fanget dig en smule er dette oplagt. Du kommer til at opleve et event med over 500 deltagere på tætteste hold, du møder de sejeste internationale alumner, de vigtigste YE folk og de 35 bedste YE virksomheder fra Europa. Se billederne fra sidste år og bliver overbevist! Så se dog og så sendt den ansøgning….

DEADLINE: 19. MAJ KL. 21:00

Kommentarer

Kommentarer