Konkurrence: vind en plads til Leader for a day 2012 i Bruxelles


Kampagnen Changing Lives – This Year We’ll Change Yours” er et initiativ, der opfordrer tidligere deltagere i Iværksætterprogrammet, Junior Achievement – Young Enterprise til at dele deres personlige historier om deltagelsen i Young Enterprise.

Kampagnens mål er, at sprede de positive historier om deltagelse i Young Enterprise – og aktivere tidligere deltagere i et omfang, der ikke tidligere er set.  Alle alumner inviteres til at dele deres historie og registrere deres aktivitet på Changing Lives hjemmeside. Målet er, i løbet af et år, at nå 100.000 elever med kampagnens budskab – og vi tror på at alumnerne kan sende en værdifuld besked til nuværende studerende, om mulighederne i Young Enterprise. Kampagnen er en non-profit aktivitet arrangeret af alumne-foreninger i Europa. I Danmark er det alumne-foreningen YEAD, der organiserer kampagnen med støtte fra Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise Danmark.

Worldwide Video-konkurrence

Alle Young Enterprise Alumnemedlemmer opfordres til at deltage I kampagnen ved at filme en video af 1-3 minutters varighed. Fortæl ”Hvordan har mine erfaringer med Young Enterprise ændret mit liv?”

Elementer, der bør indgå i videoen

  • Mine leder-egenskaber
  • Min opgave som rollemodel
  • Fortæl om Young Enterprise ‘ånden’

Krav

  • Optag din video med din telefon eller dit kamera og anvend det gratis værktøj Windows Movie Maker el. lign til at redigerer din film
  • Videoen skal vare 1-3 minutter. Det er ikke et krav at den er på engelsk, men det vil være en fordel.
  • Deadline for aflevering af video: Mandag d. 17. Sept.

Præmie

Instruktørerne af de to bedste videoer, bliver inviteret til at deltage i det europæiske event ’Leader for a Day 2012’.

 Leader for a Day 2012 finder sted i Bruxelles den 16. Oktober. 40 elever fra hele verden, der har deltaget i Young Enterprise programmer, udvælges og inviteres til at følge en  topleder fra en virksomhed eller en organisation i en dag, og lærer om lederskab, og de opgaver en leder står over for.

Deltagelse er gratis for de to udvalgte vindere. Vinderne bliver udnævnt d. 20. Sept.


Webform built by PODIO – online collaboration that works like you.

Kommentarer

Kommentarer