Konference i Helsinki


Jeg var så heldig og beæret at få lov at deltage i den 11. årlige JA-YE Alumni Europe Internationale konference “ideas and inspiration – A decade of Entrepreneurial Spirt”, som blev afholdt i Helsinki d. 3-7 september 2014. Konferencen inkluderede foredragsholdere, workshops og virksomhedsbesøg i forhold til teamet.
Under dette eventet fik jeg vidst og trænet mine initiativ færdigheder, co-operation færdigheder, netværks færdigheder samt mine entrepreneurielle ånd og mindset.

Den årlige JA-YE Alumni Europe Internationale konference er netværkets hovedevent i løbet af året, der bringer flest af de entrepreneuielle alumni’s fra hele europa sammen. Hvert år bliver konferencen afholdt af et forskelligt medlemsland, og til denne var der over 100 unge mennesker fra 16 forskellige lande der deltog.

Jeg havede uden tvivl en af de bedste oplevelser jeg nogensinde har prøvet, det var vildt fedt at møde så utroligt mange spændende mennesker fra så mange forskellige lande, og lære dem at kende. Det giver utrolig meget til ens forståelse af verdensbilledet, og er med til at udvikle dine personlige egenskaber og kulturelle forståelse. Samtidigt giver det adgang til et uvurderligt europæisk netværk, som gavner alle dets medlemmer.

Jeg skal helt sikkert med næste år, uden tvivl!

Dertil var nogle af de sociale aktiviter, som også er en stor del af sådanne konferencer, virkelige unikke i deres præsentation, hvad enten det var lokationen menneskerne eller en kombination. Jeg har oplevet ting, både i form at steder og mennesker, som jeg for altid vi huske tilbage på, med stor glæde.

Kommentarer

Kommentarer