Kom til EM i Graduate Programme i Bruxelles d. 25-27 juni

RETTELSE!!!

Vi er lige blevet oplyst, at det koster 100 euro  at deltage. De 100 € dækker så også opholdet på et 4-stjernet hotel samt mad. Vi beklager selvfølgelig at vi ikke har oplyst dette fra starten, og håber stadig I er friske på at ansøge.

BEMÆRK: DEADLINE MANDAG

Kost og logi er betalt det koster kun billetten der pt. er ca. 1400 kr. retur.

Tilmeldingsfrist mandag d. 9. juni kl. 22.00 hvor du skal sende en kort ansøgning (se formularen her) og dit CVengelsk til andreas@yead.dk

Graduate Programme (GP) er de korte videregående uddannelsers (f.eks. markedsføringsøkonom) svar på Company Programme, dog med endnu mere fokus på forretningsplanen. I Bruxelles kommer du til at følge de to danske GP vindere Emil og Sofie der med deres firma Hardstylers.dk arrangerer rejser til koncerter og fester rundt omkring i Europa. Du kommer også til at møde andre alumner og deltagere fra hele Europa.

Vi var et par stykker fra YEAD der var med sidste år og det er fantastisk flot program og en oplevelse du ikke må gå glip af! Du kan læse mere om programmet hos JA-YE Europe.

Tøv ikke med at søge, adgangskravet er at du har deltaget i et Young Enterprise forløb som f.eks. Company eller Graduate programme.

Kommentarer

Kommentarer