Iværksætter netværk i København, Aarhus, Kolding m.m.

Som iværksætter er man ofte afhængig et godt netværk. Et godt netværk er grundstenene for at man kan realisere sine drømme.
Vi, JAAD er Danmarks største iværksætter organisation, hvor vi arrangerer events, workshops m.m. for iværksættere.
Vi afholder årligt mellem 8 og 10 events rundt om i landet, hvor interesserede iværksættere kan deltage, såvel som medlemmer.

 


 

 

Iværksætter København
Er du iværksætter i København, eller har du planer om at starte din egen virksomhed såsom webshop, app m.m. er vores iværksætter organisation lige noget for dig. Vi er alle en flok ildsjæle med skæve tanker og høje ambitioner, og vi står altid klar til at hjælpe hinanden, have det hyggeligt, og arbejde hårdt men samtidig have det sjovt.

Bliv medlem

Iværksætter Kolding
Hvis du er iværksætter i Kolding, er vi der også. Vi hører ofte at iværksættere bosat i trekants området og Esbjerg mangler et netværk som de kan være sociale med, arbejde sammen med, og lærer nye mennesker at kende.
Hold derfor øje med vores event liste, for ikke at gå glip at et iværksætter event i Kolding.

Er du iværksætter på Fyn, fx. i Odense, så tage et kig forbi Kolding til et af vores næste arrangements.

Bliv medlem

Iværksætter Aarhus
Aarhus, smilets by med en masse iværksættere! Vil du gerne starte din egen virksomhed eller er du godt i gang? Så er vi også i Aarhus. Vi afholde ofte arrangementer, events, workshops for iværksættere hvor du kan lærer en masse og møde mange andre mennesker som kan blive en del af dit store netværk.

Bliv medlem