International Trade Fair i Linz – 4-6 April 2008

Et godt tilbud fra JA-YE Austria.

JA-YE Alumni Europe viste stor entusiasme og professionalisme ved EM i Comapny Programme i Berlin i sommers. De enkelte YE lande har fået øjnene op for os og vores tilstedeværelse. Det er næsten helt sikkert, at der vil blive gjort brug af alumne hjælpere ved EM i Stockholm til sommer. Men inden da kan vi endnu en gang vise hvad vi duer til. Vi har fået mulighed for at komme med og hjælpe til ved den internationale salgsmesse, der i år afholdes i Linz, Østrig d. 4-6 April. Der sigtes efter et hold på ca. 5 internationale alumner. Som det ser ud nu er der allerede to tyske alumner tilmeldt.

Det vil være super fedt hvis 1-3 af jer har mulighed for at tage af sted. Da vi gerne endnu en gang vil give svenskerne god grund til at bede os om hjælp til EM.

Du betaler selv rejsen frem / tilbage (ca. 1500 retur med fly). Der vil være fuld forplejning og gratis overnatning i Linz under messedagene. For at JA-YE Østrig kan se lidt om hvem du er, bedes du sende et kort CV og et kort motivations brev til andreas@yead.dk Læs mere om dette dokument: Trade Fair 2008 Description

Grib chancen og se hvad der rører sig blandt de unge iværksætterspirer rundt i Europa.

Deadline for ansøgning
Fredag d. 15. kl. 14:00
mail til andreas@yead.dk for mere info

Kommentarer

Kommentarer