Fremragende DM i København veloverstået

I skærende kontrast til de mange mennesker, der samledes på Rådhuspladsen for at lykønske Dronning Margrethe med sin 70 års fødselsdag, var der helt stille ovre på den anden side af H.C. Andersens Boulevard i Industriens Hus. Her stod Grevinde Alexandra Christina af Frederiksborg og var sekunder fra at offentliggøre vinderne af DM i Innovation for Company Programme deltagere. Stemningen var på højdepunktet, da hun læste dommernes udtagelse frem og ”Svinedrengene” fra QuPig Toys blev udråbt som vindere af DM. En fantastisk stemning bredte sig i det ene hjørne af lokalet, da de 6 drenge storsmilende bevægede sig op mod scenen for at modtage deres DM-titel.

Forud for udnævnelsen af DM-vinderne var gået to spændende dag, hvor de 20 bedste YE virksomheder fra hele landet var samlet på et sted med nerverne siddende helt uden på tøjet.

Hver af de 20 virksomheder stod nemlig foran spændende udfordringer med blandt andet præsentation af deres produkt på scenen foran et fyldt Industriens Hus. Senere stod programmet på dommerinterviews, hvor dommernes skarpe spørgsmål til forretningsplanerne blev skudt af sted mod virksomhederne, og sidst men bestemt ikke mindst skulle USA ambassadør Laurie S. Fulton præsenteres for ideerne på engelsk.
Der var dog også tid til afslapning og networking under de to dage i København. Nordeas hovedkvarter i København lagde lokaler til en mere løssluppen 3 retters middag, og om aftenen samlede mange af deltagerne sig for at skabe nye kontakter og venskaber.

Igen i år havde YEAD sendt et team af sted for at opleve DM, hylde vinderne, skabe nye kontakter og sprede budskabet om YEAD og den forestående YEAD Camp 2010 d. 4-6 Juni i Vejle. Det var en fornøjelse at møde gamle venner, kendte virksomheder fra regionale messer og helt nye ansigter, som alle blev sat ind i de interessante muligheder YEAD kan tilbyde.

Fra hovedkontoret i Vejle skal lyde et stort tillykke til vinderne, og tak til alle som var med til at gøre dagene i København super fede!

**Se billederne fra DM her**

Kommentarer

Kommentarer