info@jaalumni.dk
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Iværksætter i medgang og modgang

20. februar 2015 @ 16:00 - 20:00

Iværksætter i med- og modgang
Start dit 2015 på den helt rigtige måde, og maksimer dine muligheder for at opnå noget stort!

Der har over længere tid været meget fokus på succes historierne indenfor iværksætteri, men som langt de fleste ved, så er der altid en mindre eksponeret bagside af sagen.

Du er hermed inviteret til et af de første events, i Danmark som sætter fokus på bagsiden af iværksætterlivet. For kun 149,- kr, kan du opleve vores tids iværksættere og meget mere. Med i prisen er bl.a. adgang til eventet, mad, forfriskninger, videre arrangement i Aarhus samt muligheden for at blive klogere.

Vi vil rette fokus på, hvilke problemer disse succesfulde iværksættere har været igennem, og hvad de ville ønske, de havde vidst, inden problemerne opstod. Der vil komme prominente navne inden for iværksætter branchen, som vil dele ud af deres ofte surt tjente erfaringer, så du kan blive klogere og undgå at lave de samme fejl.

Kom blandt andet og hør, og få mulighed for at “connecte” med:

Tobias Elkjær, natklub ejer i en alder af blot 21 år

Jonas Bøgh Larsen, greenticket.dk

Søren Aamond, owner of Nohrlund.dk

Catrine Engelgreen, engelgreen.dk

Pierre Skovgaard, iloveyogo.dk

Eventet bliver afholdt i de fantastiske gamle Ceres Bygninger centralt i Aarhus, hvor der vil være forfriskninger i løbet af aften, og fælles spisning i form af en lækker buffet.

I løbet af aften er der naturligvis også mulighed for at netværke med de andre deltagere og foredragsholderne, og måske finde den person som du lige stod og manglende.

Eventet er åbent for alle, og du behøver ikke have din egen business for at deltage. Dog er der et begrænset antal pladser på 150, så book allerede nu din plads.

Under eventet vil vores kyndige DJ sørge for sprød baggrunds musik i dine ører, og i løbet af aftenen vil der komme særdeles god underholdning. Men det er en hemmelighed, hvad det er.

Ud på aften fortsætter vi videre ud i dejlige Aarhus til et privat afterparty på et af de absolut fedeste steder i Aarhus.

Grundet vores fantastiske sponserer, kan vi tilbyde dig en uforglemmelig netværksaften i skønne Aarhus, til en meget favorabel pris. Har du lyst til at blive sponsor eller kender du nogen, som kunne have interesse i at være sponsorer til dette event, at du mere end velkommen til at kontakte os.

Det er muligt at købe billet i døren, men det koster 200 ,-

Husk: Et netværk er intet uden personerne, og ville du ikke også blive glad, hvis en fra dit netværk gjorde dig opmærksom på netop denne mulighed, fordi vedkommende mente det var relevant for dig?

Mvh,

Teamet:

Nikolai – nikolai@jaalumni.dk

Klaes – klaes@jaalumni.dk

Kommentarer

Kommentarer

Detaljer

Dato:
20. februar 2015
Tidspunkt:
16:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/873279299363755/

Sted

Statup City
Ceres Allé 1
Aarhus, Danmark
+ Google Maps