European Manager For A Day 2008

Kære YEAD medlemmer…

Nu er det snart ved at være tid til at det omtalte arrangement LFED (Leder for en dag) løber af stablen. Arrangementet der giver ambitiøse unge, opmuntring og inspiration til at satse højere indenfor karriere og iværksætteri! LEFD afholdes i dagene d. 8.-10. oktober 2008. Arrangementet finder sted i smukke og professionelle omgivelser på Quality Hotel i Høje Taastrup, samt det indre København, hvor de deltagende får mulighed for at følge topledere i anerkendte virksomheder som SAS, Codan, Nordea, iMotions med flere. Ligeledes vil der blive afholdt en netværksreception hvor de deltagende har mulighed for at møde og networke med alle de respektive ledere. Og om aftenen afholdes fin middag og efterfølgende fest i hotellets ”Games room,”  her bliver rig mulighed for at lære alle de andre deltagere endnu bedre at kende!

I skal allerede nu begynde at skrive ansøgninger, da der er begrænsede pladser! Deadline for ansøgning er d. 29. august 2008 kl. 12:00. Ansøgninger sendes til info@yead.dk

For en god ordens skyld, og for at undgå forvirringer, skal det nævnes at Leder For En Dag fra i år skifter navn til European Manager For A Day. Dette gøres i så mange af vores søsterorganisationer som muligt, for at styrke brandet og for at vist hvordan flere lande står bag samme koncept.

European Manager For A Day 2008 – Ansøgningsskema

LFED2007

Kommentarer

Kommentarer