European Leader For a Day 2009

Nu er det snart ved at være tid til at arrangementet European Leader For a Day 2009 løber af stablen. Arrangementet der giver ambitiøse unge, opmuntring og inspiration til at satse højere indenfor karriere og iværksætteri! ELFAD afholdes fra den 30. september til d. 2. oktober 2009. I skal allerede nu begynde at skrive ansøgninger, da der er begrænsede pladser!

Program for arrangementet:

Arrangementet finder sted i smukke og professionelle omgivelser på Quality Hotel i Høje Taastrup, samt det indre København, hvor de deltagende får mulighed for at følge topledere i anerkendte virksomheder. Om aftenen afholdes fin middag og efterfølgende fest i hotellets ”Games room,” her bliver rig mulighed for at lære alle de andre deltagere endnu bedre at kende!

Hvordan søger du:

For at du kan søge om at deltage i ”European Leader For A Day – 2009”, kræves det, at du tidligere har deltaget i Company Programme. Din ansøgning skal indeholde følgende dokumenter:

CV

– Interesser, jobs, kurser, personlige egenskaber, mv.

Ansøgningsskema

– Du skal udfylde ansøgningsskema og returnere den sammen med dit CV

Koordinator anbefaling

– Din Young Enterprise koordinator/lærer skal skrive en kort anbefaling om dig, om hvorfor det netop er DIG som fortjener et møde med Danmarks erhvervsliv.

Du kan downloade ansøgningsskemaet her: Ansøgningsskema ELFAD

Deadline for ansøgning er Fredag d. 4. septemper 2009 kl. 12:00

Ansøgninger sendes til info@yead.dk


Vi ser frem til at modtage jeres inspirerende ansøgninger. Hvis du skulle have yderligere spørgsmål omkring arrangementet så kontakt venligst:

Line Almosetoft på line@yead.dk

Med venlig hilsen

YEAD – Young Enterprise Alumni Group DenmarkArtikel fra Line Almosetoft – deltager 2008

At eje sit eget eller stå i spidsen for en masse mennesker, det er min drøm. Men med så meget andet, så må man vente til man bliver ”stor”, med at finde ud af hvad det virkelig indebærer og lære fra egne erfaringer.

Leder for en dag var det oplagte arrangement for mig, det ville jo være optimalt at få lov til komme helt tæt på en der laver lige præcis det man gerne selv går og drømmer om.

Jeg havde fået æren af at følge direktøren for Venture Cup, Torsten Kolind. En ung leder med en alder på kun 27år.

Dagen bød på et væld af oplevelser, lige fra at sidde til diverse møder både i virksomheden og ude i byen, til at læse e-mails, ansætte nye medarbejdere og videreudvikle markedsførings materiale.

Med alle de oplevelser jeg er blevet rigere efter leder for en dag, kan jeg kun sige, at jeg har fået blod på tanden. Jeg er klart blevet mere målrettet og har en meget bedre fornemmelse af, hvor det er jeg skal hen og hvad det er jeg sigter efter.

Kommentarer

Kommentarer