EasyButter: en innovative smørkniv


De fem nybagte iværksættere Christopher, Mathias, Oliver, Patrick og Sebastian, er alle fem medstiftere af virksomheden COMPS Corporation. Hos COMPS Corporation er forventningerne, og ikke mindst ambitionerne, rigtig høje.

Til hverdag går vi alle fem på handelsgymnasiet i Vordingborg, hvor vi håber på at danne os et grundlag for fremtiden. Når det er sagt, er vi alle nogle utrolig livlige og glade drenge, hvilket nok danner grundlag for, at netop vi fem fandt sammen som et team. Vi supplerer hinanden utrolig godt, hvor vi med vores individuelle kompetencer er dækket godt ind som nystartet virksomhed.

Vores virksomhed er bygget op omkring vores innovative smørkniv, også kendt som EasyButter. Med EasyButter gør vi det muligt, at smøre hårdt og iskoldt smør ud på et stykke brød, uden at brødet går i stykker. EasyButter er udviklet med huller langs siden på knivbladet, hvilket giver dig tynde smørstrimler når du kører den langs smøren.

Dette forenkler smøreprocessen, når smørret kommer direkte fra køleskabet. Med udgangspunkt i en god prototype, samt en velformuleret forretningsplan, var det med vel mod vi mødte op til Young Enterprise fredag d. 16. januar i Næstved. Som messen skred frem, og vi havde gjort vores for at overbevise de fem dommere om, at lige netop vores idé var en vinder, havde vi en forholdsvis god mavefornemmelse.

Da dommerne havde talt pointene sammen og vi blev kaldt op som vinder af Region Storstrøm, må man sige at vores forventninger var blevet indfriet! Nu bruger vi tiden på, at forberede os til den Nationale Salgsmesse, som kommer til at forløbe i Odense d. 4-5 februar. Vi ser meget frem til denne messe, hvor vores ambitioner og forventninger er tårnhøje.

Mvh. COMPS Corporation – Følg os på Facebook // EasyButter

easybutter

 

Kommentarer

Kommentarer