Drømmer du om at starte virksomhed? Så er Startup Central stedet for dig! 


Du har set løvens hule hvor mange iværksætter prøver kræfter med, at pitche foran nogle af landets dygtigste business angels. 

Har du en ide, men ønsker du ikke at deltage i landsdækkende tv program? 

Startup Central hjælper fremtidens iværksættere, så vel som de der drømmer om at starte en virksomhed, med at komme ordentligt ud i den store verden. 

De hjælper så snart du har en ide! Ja en ide, du har en ide, her hjælper de med templates til at lave en forretningsplan og budget. Næste skridt at de du for sparring på din forretningsplan her får du også hjælp fra Starup Central. 

Nu er det spændende skridt så, kan ideen bliver til en virksomhed, selv uden investering står de også klar med regnskabsprograms og lønsystem til dig. 

Har du brug for der bliver tilført yderligere kapital så kan du komme i kontakt med risikovillige busniess angels der vil investere hvis ideen er god nok, og du har gjort alt hvad du kan!

Hvem står bag dette tiltag? 

Anders Fogh 25 år, ejer af Startup Central, er bosat i Brædstrup sammen med sin forlovede og fire børn. Han fik selv ideen til Startup Central, da han via en anden startup stødte på muren. Han kunne ikke finde den hjælp og sparring han havde brug for. Han havde problemer med at komme i kontakt med de fagfolk han skulle, ej heller en business Angel. 

Det var nu ideen til Startup Central blev født. Et samlet sted hvor iværksættere kan få alt den hjælp og sparring, regnskabsprogram og lønsystem, samt hjælp til kontrakter og andet juridisk arbejde. 

Hvad gør Anders Fogh til en ekspert i at hjælpe iværksættere, omkring business angels, iværksætteri? Det er det enkle faktum at Anders selv har fået 1 million danske kroner i investering, da han kun havde en forretningsplan, med Anders egne ord ” Jeg har gjort alt fod arbejdet, derfor blev jeg taget seriøs”

Besøg dem på www.startupcentral.dk 

Kommentarer

Kommentarer