Digital ID – et skridt tættere på fremtiden


Hvem er vi?

Vi er et team bestående af tre midtjyske piger: CEO og produktansvarlig, Emina Gunic, Marketingsansvarlig, Natelie Nielsen og Økonomiansvarlig, Tashia Lundvig.

Hvad er Digital ID?

Digital ID er en app, der sigter efter at simplificere dagligdagen for dens brugere, ved at holde styr på kort som kørekort, sygesikringsbevis og diverse medlemskort. Et samarbejde med Styrelsen for Digitalisering og politiet er under udvikling for at garantere brugernes sikkerhed.

Hvordan opstod ideen?

Ideen opstod da vi sad og snakkede, hvor Emina brokkede sig over hele tiden at skulle gå rundt med betydningsfulde kort der var så nemme at tabe og glemme, fordi hun ofte glemmer sit kørekort i farten om morgenen. Hun mente man lige så godt kunne have dem ét sted; på en app. Natelie var enig og snakkede om engang i byen, hvor hun havde glemt sit kørekort. Hun var dog så heldig at hun havde et billede af sit kørekort på mobilen og det ville de gerne godkende i døren af diskoteket.

Vi blev alle sammen hurtigt enige om at livet ville være meget nemmere hvis ID-kort blev anerkendt på mobilen i form af en app, da kortene tit bliver glemt derhjemme men mobilen altid er ved hånden.

Derved valgte vi at deltage i Young Enterprises Ide konkurrence, da vi mente at det var et udbredt problem blandt befolkningen, det at glemme sine kort. Vi blev modtaget med stor begejstring fra dommernes side og endte med at gå hen og vinde kategorien; Society and Globalisation.

Vi arbejder i øjeblikket på at få app’en udviklet, så den i fremtiden vil blive tilgængelig i App Store og derved gøre livet nemmere for Danmarks befolkning.

Facebook side

Instagram navn: @Digital_ID_DK

Kommentarer

Kommentarer