Dennis sælger garn for millioner på nettet


Det er lidt over 2 år siden, at Dennis Drejer valgte at gøre sin idé til virkelighed. Rito.dk gik i luften d. 15. januar 2014 og er i dag en online forretning i millionklassen. Idéen var at sælge garn og hobbyartikler på nettet, hvilket har vist sig at være en særdeles værdifuld idé. Virksomheden oplever stor vækst og har nu tanker om at udvide forretningen til udlandet.

Solgt 66.000 kilometer garn på 2 år

På 2 år har Rito.dk solgt mere end 74.000 kilometer garn til strikke- og hækleentusiaster. Interessen for strikning og hækling er større end nogensinde før, og det kan i høj grad mærkes hos webshoppen. Kontoret og lageret befinder sig i Skive, hvor der hver uge bliver sendt mange tusinde pakker til danske og udenlandske forbrugere. Travlheden har for alvor meldt sig hos den midtjyske virksomhed, som dagligt knokler for at følge med den store efterspørgsel. Virksomheden har i dag 6 fuldtidsansatte og 9 deltidsansatte, som arbejder målrettet på at sikre fortsæt vækst hos den succesrige webshop.

Det ældre segment er en guldgrube

Rito.dk har indset, at det ældre kundesegment er en guldgrube, som i den grad er værd at satse på. Man taler om, at de ældre har vanskeligheder med at bruge Nem ID og andre digitale ydelser. Når det kommer til e-handel, har det ældre segment dog vist sig at være en særlig købestærk målgruppe. 50 % af vores kunder er over 55 år, og de er overraskende dygtige til at handle på nettet. De ældre handler på nettet som aldrig før, hvor garn og tilbehør er nogle af de varer, som bliver handlet i stor stil.

Rito.dk beskæftiger sig med en taknemmelig målgruppe, som sætter stor pris på den service, de får i forbindelse med online handel. Det omfatter bl.a. åben kundeservice og levering af varer, som har gjort hverdagen lidt nemmere for de ældre forbrugere. Det er gængse serviceaktiviteter, som de fleste andre forbrugere ville tage som en selvfølge, men som det ældre segment sætter ekstra stor pris på.

Det går så godt for forretningen, at unge Dennis Drejer nu kan leve af at sælge garn på nettet. Foreløbigt er hver eneste krone blevet investeret i virksomheden, som fortsat har et enormt udviklingspotentiale.

Drømmer om succes i udlandet

Det går så godt for den danske webshop, at man nu går med seriøse tanker om at udvide forretningen til flere udenlandske markeder. Rito.dk sælger allerede garn- og hobbyartikler til flere nordiske lande fra deres danske webshop. Nu planlægger webshoppen at gå ind på flere skandinaviske markeder, hvor der ligeledes er en stigende interesse for strikning og hækling. Dennis Drejer er overbevist om, at Rito også kan få succes med at sælge garn- og hobbyartikler til udlande. Det er derfor kun spørgsmål om tid, før Rito er klar til at etablere sig på de første udenlandske markeder.

Kommentarer

Kommentarer