Danmark har behov for flere nytænkende iværksættere!


Danmark og hele det danske erhvervsliv skriger efter flere nytænkende iværksættere, men siden 2007 har antallet været stort set konstant faldende, og især opstartskapital er blevet en problemstilling.

Den nye non-profit forening WeLoveStartups er derfor i gang med at aktivere alle danske virksomheder i en “pay it forward” bevægelse, hvor de i fællesskab uddeler opstartslegater med tilhørende mentorer til nyskabende iværksættere.

Legaterne er i størrelsesordenen kr. 25.000 til 75.000 pr. stk. De uddeles fire gange om året, og ALLE typer af iværksættere kan få et legat. Iværksætteri har ingen alder, race, højde eller drøjde.
De væsentligste kriterier for at få et legat, er at iværksætteren er nyskabende, og kan bevise at legatet kan gøre væsentlig gavn for forretningsidéen.

Næste ansøgningsdeadline er til sommer, og i mellemtiden kan du bruge din passion for iværksætteri, til at gøre en mærkbar forskel for startups i Danmark. Bliv ambassadør for WeLoveStartups og skab flere nytænkende iværksættere, imens du møder nye inspirerende mennesker, lærer nye færdigheder og pynter dit CV.

Mulighederne for at gøre gavn er mange, og du kan involvere dig i alt fra at afholde events, være mentor for spirende iværksætterstjerner, screene spændende idéer eller rådgive WeLoveStartups på dit fagområde. Læs mere under “Ambassadør” på welovestartups.dk, og send en mail til Jakob Breddam, daglig leder, så får du yderligere information.

Initiativet er forholdsvist nyt, og derfor er der pt. et væsentligt behov for, at alle nuværende og fremtidige iværksættere opdager muligheden for at få et legat.

Du kan allerede involvere dig nu ved at fortælle din nabo, din familie, dit netværk og din arbejdsplads om WeLoveStartups. Læse mere på WeLoveStartups.dk, send en mail og holde dig opdateret via initiativets sociale medier og nyhedsbrev.

Kommentarer

Kommentarer