Bestyrelse og Task Force weekend den 18-19 Oktober

En gruppe YEAD-medlemmer havde fået en god idé, til at ekspanser organisationen og gøre det bedre på mange områder. Derfor var omkring 20 YEAD-medlemmer samlet i Sentiv’s lokaler i Vejle, for at tænke bredere end der normalt er gjort i YEAD.

Lørdag den 18. oktober
Dagen startede fint, med en ikke så planlagt brandøvelse fra Marius og Roy’s side. Derefter begav vi os langt ud på landet, hvor at Søren og en teambuilding guide, havde arrangeret et program på et par timer. Dette startede selvfølgelig med en god omgang ”banke banke bøf”, og pga. det ikke så venlige vejr. Var der en del af deltagerne, som ikke havde lige let ved at stå fat, samtidig med at de skulle leve sig fuldt ind i legen. Efter denne ice breaker var der smil og glade miner, og vi lærte oveni hinandens navne at kende.
Dernæst var det på tide at Danmarks fremtid, skulle vise deres værd inden for brobygning og andre mærkelige konstruktioner, som det blev til. Dette fik de sammenbragte grupper i deres fine dragter (som også ses på billedet), til at arbejde sammen, og nogle fik endda også fuldført den stillede opgave. Da vi så skulle bringe de medbragte rafter til brobygningen tilbage, fik vi virkelig at se at det var nogle af Danmarks mest innovative mennesker vi havde med at gøre. Her blev der endnu engang arbejdet sammen, og hvis jeg selv skal sige det var det en rimelige god læsning vi kom frem med.
Da vi kom tilbage Sentiv’s lokaler, begyndt det som var grunden til at vi var kommet. Vi startede op med et oplæg fra 2 af arrangørerne Søren og Marius, som derefter gav os videre til at arbejde med nogle hovedpunkter som skulle forbedre YEAD organisation. Dette var god måde at gribbe den ellers lidt svære situation an, og alle grupper kom op med noget som man kunne bruge til senere. Efter den meget gunstige brainstorming, fik vi samlet hovedpunkterne og derved blev der lavet en guideline, som skulle være grundlag for vores videre arbejde.
Om aftenen var vi på restaurant, hvor vi fik noget godt og spise osv. Der næst begav vi os videre til en Las Vegas Night på HTX i vejle. Her kunne jeg specielt mærke at mit netværk blev udvidet, og det var en netværksudvidelse til folk som havde ambitioner i livet, og havde nogle erfaringer og kontakter som man kunne trække på senere hen. Dette er bare en af de bonus ting, som man kan tage med fra sådan et arrangement, som er lavet for at forbedre YEAD.

Søndag den 19. oktober
Efter en morgenmad begav vis os igen tilbage til Sentiv’s mødelokaler, hvor vi fik konkretiseret hvilke 4 opgaver der var vigtigst for YEAD, på dette tidspunkt. Vi endte op med følgende 4:
–    Organisering og planlægning af Rosengårdsfesten
–    Information og branding af YEAD
–    Kurser og events
–    Ny hjemmeside til YEAD
Ud fra disse opgaver, fordelte vi os ud på hver enkelt felt, efter hvilke interesser vi havde. Dette endte op i nogle grupper, som gik ind opgaverne med stor entusiasme. Da vi sad og arbejde i grupperne kiggede Marine fra Young Enterprise, også forbi for at se hvordan at YE kunne bidrage til at forbedre YEAD. Arbejdet i grupperne endte alle sammen op i noget meget ambitiøst, men det er også vigtigt at tænke stort ellers bliver YEAD ikke større. Hjemmeside gruppen kom frem med et meget godt udkast, til en ny hjemmeside med nye tiltag og andre gode features.
Det var fedt at se hvor meget hver enkel gruppe, havde fundet ud af. Det var her til fremlæggelsen af alle idéerne og afslutningen af et godt arrangement, at man virkelig kunne mærke hvor meget at dette havde hjulpet på den videre udvikling. Man gik med en opløfte sjæl og man kunne virkelig mærke, at der var sket noget og alle var villige til at gøre det ekstra arbejde der skulle til for at man kunne få noget godt ud af det videre hen.
Det var fedt som ny indkommen til YEAD, og mærke den energi som der virkelig var ved alle deltagerne, og deres entusiasme til selv de små beslutninger. Derfor siger jeg først og fremmest tak til Søren, Marius og Roy, som stod for denne gode event. Men også tak til de andre deltager som også bidrog til at det blev en god oplevelse fra min side. Samtidig håber jeg også på at se, alle dem som desværre ikke kunne komme denne her gang men håber at se dem næste gang Task Force mødes.

Kommentarer

Kommentarer