At lave et succesfuldt event


Der findes mange forskellige begrundelser for at starte egen virksomhed og blive iværksætter.

De fleste begrundelser bunder i én bestemt ting: passion for det man laver.

Jeg sad sidste uge og arbejdede med nogle events for JA-Alumni Denmark, hvor jeg selvfølgelig benyttede mig af min mest trofaste ven, nemlig google.

Når man skal holde et event, er der tit og ofte rigtigt mange bolde i luften der alle sammen skal være styr på. Dette kan tit blive en uoverskuelig opgave, også selvom at det efterhånden er en disciplin man er rutineret i.

Når jeg tænker planlægning af events, alt fra forretningsmiddage, 40 års fødselsdag eller bare en vinsmagning med venner, kommer jeg altid til at tænke på det utal af events jeg har deltaget i.

Værten for arrangementet løber rundt, skal sørge for at alle har drikkevare, justerer musikken og er så lige ud at røre i tarteletfyldet (ja, jeg er fra Vestjylland).

Det hele ender med, at festen alligevel ikke bliver så perfekt som man i første omgang ønskede. Når værten så om aftenen smider benene op, går det op for én, at man slet ikke har haft tid til at nyde sine gæster.

Jeg sad som sagt og googlede for at finde de ting, der nu er nødvendigt for et event. Der skulle findes location, catering og måske endda også en bartender.

Det er så her, at jeg falder over siden www.gettheevent.com.

Gettheevent er et vildt frisk start-up fra København, med en passioneret bartender i spidsen. Rasmus, som er i spidsen for dette start-up, er allerede aktiv med virksomheden getbartender.dk

Hos getbartender kan man leje en bartender til at komme ud og servere farverige drinks til sit event. Rasmus har gang på gang til disse event, kunnet nikke genkendende til det med at værten tit og ofte ikke opnår det fulde af sit event og sjældent selv får nydt festen.

Som en sand iværksætter tænkte han at afvikling af events af alle slags, kunne gøres bedre for både vært og gæst. Han havde en vision om at det stadig skulle være et personligt event, hvor værten får det akkurat som han vil have det.

Det var vigtigt for Rasmus at værten kunne lave et arrangement som én stor pakkeløsning hvor man kun skulle henvende sig ét sted for at lave et vellykket arrangement. Med pakkeløsning skal ikke forstås at værten kun kan vælge ét bestemt arrangement, men derimod at værten kun skal et sted hen for at planlægge hans perfekte arrangement. Dette kan være alt fra location, til kok til en tryllekunster.

Rasmus udviklede derfor en hjemmeside som han med et smil kalder ”Tinder for værter og professionelle”.

Gettheevent går i sin simpelhed ud på at enhver professionel inden for events kan gå ind og oprette lige præcis den ydelse han eller hende er specialiseret i. De laver en profil hvor de beskriver hvad de tilbyder og hvad det koster. På den måde bliver det gennemskueligt for arrangøren hvad personen tilbyder og hvad deres ydelse nøjagtigt koster.

De kan her igennem tage kontakt til den professionelle og booke ham eller hende.

Omvendt kan værten også gøre det let for sig selv.

Værten kan oprette en profil hvor han beskriver sit event: hvad skal det indeholde, hvor holdes det og hvad må det koste.

Det gør det hermed let for de professionelle at byde ind med deres ydelse og arrangørens arbejde er dermed let gjort.

Jeg er selv noget imponeret over konceptet og ikke mindst den drivkraft og passion som ligger bag.

Jeg synes selv at i skal gå ind og tjekke hjemmesiden ud, jeg er sikker på at det er noget som alle for brug for på et tidspunkt, så hvorfor ikke gøre det lettere for sig selv?

Kommentarer

Kommentarer