Artikel Leder For en Dag 2009

Fra onsdag d. 30. september til fredag d. 2. oktober deltog 21 unge fra hele landet i det internationale arrangement ”European Manager For a Day”.

Arrangementet er det fjerde af sin slags i Danmark og afholdt af iværksætternetværket YEAD, som har hovedkvarter i Vejle. Det var en kombination af networking, erfaringsudveksling og muligheden for at følge en leder fra en større eller mindre virksomhed for en dag.

Alle deltagere havde sendt CV og ansøgning samt en anbefaling fra læreren til arrangørerne, som derefter ”parrede” deltagere og ledere bedst muligt, efter interesser. Af de virksomheder der stillede ledere til rådighed kan bl.a. nævnes spillestedet Vega, Vækstfonden, Microsoft, ASE og Experimentarium.

Sabrina Haue fra Vejle Handelsskole var en af de heldige der fik lov at deltage, og hun er begejstret over arrangementet.

”Det hele var bare kanon planlagt, og arrangørerne havde sammensat deltagere og ledere utroligt vellykket. Jeg tror alle har fået super meget ud af deltagelsen og jeg har kun ros tilovers for det kæmpe stykke arbejde Line, Nana og de andre fra YEAD har udrettet. Personligt oversteg det enhver forventning jeg kunne have haft, og min dag med Kim Herlev, udviklingschefen fra Experimentarium, var utrolig lærerig, og har virkelig givet mig en forsmag på hvad sådan en stilling indebærer og blod på tanden til at kaste mig ud i noget lignende.

Hele arrangementet blev sluttet af med en gallamiddag med lækker mad og hygge i hotellets gameroom. Det var bare super fedt at være omgivet af så mange fantastiske, engagerede unge, der alle har den samme drøm om at blive iværksættere i en eller anden grad. Jeg har stadig svært ved at få armene ned af begejstring, og jeg vil råde enhver til at gribe chancen, hvis de får tilbuddet. De vil helt sikkert ikke fortryde det,” sagde Sabrina.

Den efterfølgende evaluering tyder også på at hun ikke er den eneste der er tilfreds med arrangørernes arbejde, og tidligere erfaringer viser at konceptet er en succes.

Kommentarer

Kommentarer